top of page
Beachworkout Logo 2022_White full.png

31 augustus 2024 | Beach club Natural High - Ouddorp

LES MILLS BEACH WORKOUTS

Het grootste én enige event met ’s werelds populairste fitness workouts.. op het strand! De Les Mills Beach Workouts vinden plaats op zaterdag 31 augustus  bij Beach Club Natural High in Ouddorp. Er staat dit jaar weer een toffe editie op ons te wachten met vier grote area’s en ruim 30 workouts. En dat allemaal op een heerlijke, zomerse locatie. Zon, zee, strand en je favoriete workouts! Dit mag je niet missen!

DSC04359.jpg

AFTERMOVIE 2023

Website header_Beachworkout 2022-01.jpg

PROGRAMMA

Met vier grote area’s en ruim 30 workouts staat er ook dit jaar weer een toffe editie op ons te wachten. Ons eigen Trainer Team NL/BE presenteert je de nieuwste Les Mills releases en samen zorgen we voor een fantastische experience op een zomerse locatie.

ACTIVITEITEN

Bereid je voor op een dag vol Les Mills workouts (nieuwste releases), leuke strandactiviteiten,  blokarten, een beach special en we sluiten af met een gezellige BBQ met live DJ!​

TICKETS

Ben jij klaar voor het grootste én enige event (in Nederland en Vlaanderen) met ’s werelds populairste fitness workouts op het strand? Zorg dan dat jij dit ultieme event niet mist!

ALVAST IN DE STEMMING KOMEN?
check DE WEBCAM!

 

VOLG ONS OOK ONLINE

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page