top of page

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Les Mills Beach Workouts? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen?Neem dan contact met ons op door middel van het online contactformulier.

Algemeen

HOE KOOP IK ZELF EEN TICKET VOOR LES MILLS BEACH WORKOUTS?

Inloggen als consument   

Log in via https://portal.lesmills.nl/consumer. Als je hier al eerder een account hebt aangemaakt, log dan in met de gegevens bij dat e-mailadres of klik op wachtwoord vergeten als je het wachtwoord niet meer weet.

 

Inloggen als  Les Mills instructeur (kies voor deze optie als het niet mogelijk is om via je club ingeschreven te worden óf als je ADD-ONS wilt toevoegen. ADD-ONS kunnen niet via je club worden afgenomen).

Log in via https://portal.lesmills.nl/instructors met jouw 7 cijferige pasnummer en toegekende wachtwoord vanuit het systeem.

KAN IK MIJN GEKOCHTE WORKOUTS EN/OF ADD-ONS NOG WIJZIGEN?

Nee, dit is helaas niet meer mogelijk, het is een ticket die je direct afneemt. Let dus goed op al je aangevinkte artikelen alvorens je afrekent. Het is enkel mogelijk om nog een extra les af te nemen via het inschrijfportaal tot en met 31 augustus 2023 of op locatie, indien er nog plek is.

KAN IK MIJN TICKET/INSCHRIJVING NOG ANNULEREN?

Nee, wanneer je je ticket hebt afgenomen dan is deze, zoals in de algemene voorwaarden benoemd, niet meer te annuleren. Dit is dus ook niet mogelijk in geval van blessures, ziekte of verzuim. Je zou in dat geval kunnen kijken of iemand jouw ticket over zou willen nemen.

KAN IK NOG EEN EXTRA LES AFNEMEN OP LOCATIE?

Ja, dit is mogelijk indien er nog plek is. Je rekent dan ter plekke het bedrag af, dit kan contact of per pin.

KAN IK OP LOCATIE NOG HET EVENT T-SHIRT KOPEN?

Er gaat een kleine voorraad mee naar de Beach Workouts. Wil je zeker zijn van het unieke Beach Workouts event t-shirt? Neem deze dan af via het inschrijfportaal voor 31 augustus.

KAN IK HET EVENT T-SHIRT NOG OMRUILEN VOOR EEN ANDERE MAAT?

Er gaat een kleine voorraad mee naar de Beach Workouts. Als jouw afgenomen event t-shirt toch niet past dan kan deze, indien er nog voorraad is, geruild worden op de locatie met de juiste maat.

WAAROM KAN IK ALS CONSUMENT GEEN RELEASE KOPEN?

Deze optie is alleen mogelijk voor gecertificeerde Les Mills Instructeurs.

KAN IEDEREEN ZOMAAR MEEDOEN AAN DE STRANDACTIVITEITEN?

Nee, alleen deelnemers van de Les Mills Beach Workouts kunnen deelnemen aan de activiteiten. Bezoekers van buitenaf kunnen hier dus niet aan meedoen. Deelname aan het Volleybal toernooi en de Beach Games is kosteloos maar gaat wel op inschrijving vooraf. Als je instructeur bent, kun je je hiervoor vooraf laten aanmelden door de club.

KAN IK OP LOCATIE NOG EEN ‘BUILD YOUR OWN BURGER’ DINER BOEKEN?

De locatie koopt op voorhand alles in o.b.v. de reserveringen voor dit Diner! Ter plekke zal dit met de locatie moeten worden overlegd en biedt dus geen zekerheid. Wil je dus zeker zijn van jouw afsluiter die dag? Boek deze ADD-ON voor 17 augustus via het inschrijfportaal.

Instructeurs

HOE KAN IK INSCHRIJVEN VOOR LES MILLS BEACH WORKOUTS?

Inschrijvingen verlopen via de club waar je bent aangesloten.

KAN IK OP LOCATIE NOG EXTRA LESSEN AFNEMEN?

Ja, dit is mogelijk indien er plek is. Je rekent dan ter plekke het bedrag af, dit kan dan niet meer in opdracht van je club. Deelnemen zonder inschrijving is niet mogelijk ook al zijn er nog plekken vrij. Les Mills zal dit controleren.

TELT LES MILLS BEACH WORKOUTS MEE VOOR TOUCHPOINTS?

Ja, je krijgt je gebruikelijke touchpoints per deelgenomen programma waarvoor je gecertificeerd bent

ONTVANG IK DE RELEASE NA DEELNAME AAN DE BEACH WORKOUTS?

Ja, je ontvangt automatisch de release van jouw programma na je deelname aan de Beach Workouts, wanneer je via de club bent ingeschreven of als je deze zelf als ADD-ON  hebt afgenomen bij je eigen gekochte ticket. Ben je als ambassadeur aangesteld door je club zonder je eigen mailadres daaraan gekoppeld? Dan ontvang je deze release vanuit je club.

ONTVANG IK DE RELEASE VAN LESSEN WAAR IK NIET VOOR GECERTIFICEERD BEN?

Nee, je kunt alleen releases ontvangen va het programma waar je voor gecertificeerd bent.

KAN IK DEELNEMEN AAN LESSEN WAAR IK NIET VOOR GECERTIFICEERD BEN?

Ja, dat kan! Deze kun je afnemen als een ADD-ON en direct betalen via het instructeursportaal. Je logt hier in met je pasnummer en het gekoppelde wachtwoord. De kosten per extra masterclass bedragen € 21,00.

HOE WORD IK GESCAND BIJ DE LESSEN?

Je dient jouw Les Mills ID-card mee te nemen, hieraan staan jouw inschrijvingen gekoppeld. Heb je deze niet bij je dan kan je een dagpas laten printen bij de informatiebalie, voor deze dagpas worden wel kosten van € 5,00 berekend, zodat je alsnog gescand kan worden en je je touchpoints kan ontvangen. Tip: je kunt ook je Les Mills ID-card online zetten in een app, zoals Stocard.

KAN IK EEN INTRODUCÉ MEENEMEN NAAR DE BEACH WORKOUTS?

De Les Mills Beach Workouts zijn ook toegankelijk voor niet-Les Mills instructeurs, waardoor introducés, friends/family of geïnteresseerden zelf hun ticket kunnen kopen. Dit is mogelijk middels de consumenten login op www.portal.lesmills.nl/consumer. Iemand kosteloos meenemen om deel te nemen is dus niet mogelijk.

WORDEN DE PROGRAMMA SPECIFIEKE WORKSHOPS GEPRESENTEERD TIJDENS DE BEACH WORKOUTS?

Nee, deze worden niet tijdens de Les Mills Beach Workouts gepresenteerd. Deze worden later opgenomen en ontvang je, na deelname aan jouw les als gecertificeerde instructeur voor jouw programma rond 22 september.

WORDEN ER GENERIC WORKSHOPS AANGEBODEN TIJDENS DE BEACH WORKOUTS?

Nee, deze worden enkel tijdens de reguliere kwartaalworkshop aangeboden op zondag 17 september tijdens de live-optie. Online worden deze ook niet aangeboden.

IS DE LES MILLS KLEDINGSHOP AANWEZIG TIJDENS DE BEACH WORKOUTS?

Nee, er is helaas geen kledingshop aanwezig tijden de Beach Workouts, wel is er een stand aanwezig waar het (vooraf bestelde) eventshirt verkrijgbaar is. De stand is geopend van 09.00 tot 16.00uur en is te vinden op het VIP-Deck. Check hiervoor de plattegrond!  

Praktisch

KAN IK DICHTBIJ DE LOCATIE PARKEREN?

Het parkeren rondom de locatie in Scheveningen is niet meer zoals voorheen. Gemeente Den Haag heeft een nieuwe (proef)regeling m.b.t. het parkeren buiten de parkeergarages. Je betaalt op hier € 50,- ongeacht hoelang je geparkeerd staat. Wij adviseren daarom ook echt om te parkeren in één van de dichtbij gelegen parkeergarages, of om een handige route te kiezen met het OV. Houd er ook rekening mee dat het met een zomerse dag erg druk kan zijn. Vertrek daarom op tijd van huis!

IS DE LOCATIE MAKKELIJK BEREIKBAAR MET OPENBAAR VERVOER?

Ja, vanaf Den Haag Centraal en/of Den Haag Holland Spoor zijn er meerdere bus- en tramverbindingen naar Scheveningen. Kijk op www.9292ov.nl wat de beste verbinding is vanaf jouw vertrekpunt.

WAT MOET IK ALLEMAAL MEENEMEN NAAR DE BEACH WORKOUTS?

Wanneer het een warme dag is, houd dan rekening met voldoende (korte) kledingsetjes, bidon, zonnebrand en tussendoortjes. Wanneer het een koudere dag is neem dan warmere kleding mee. De lessen worden in het zand gegeven dus draag schoenen die daar tegen kunnen. Neem daarnaast je ticket (geprint) mee naar de locatie zodat je bij de area’s naar binnen gescand kan worden.

MOET IK ME ERGENS MELDEN OP DE LOCATIE?

Nee, je hoeft je nergens vooraf te melden. Je laat je Les Mills ID-card  (instructeurs) of je E-ticket (consumenten) scannen bij de area’s bij de Les Mills Crew waar jouw geboekte lessen gegeven worden.

KAN IK DOUCHEN OP DE LOCATIE?

Ja, er zijn enkele douches beschikbaar. Er zijn er maar een beperkt aantal dus houd rekening met een wat langere wachttijd. Wel zijn er genoeg waterpunten waar je even je gezicht kunt opfrissen. 

WAAR MOET IK ME MELDEN OM DEEL TE NEMEN AAN DE WORKOUTS?

Je kunt je E-ticket vanaf je telefoon of geprint laten scannen bij onze Les Mills Crew. Zij staan bij de ingang van elke area. Les Mills instructeurs kunnen hun Les Mills ID-card laten scannen, of het E-ticket indien er ADD-ONS zijn afgenomen. Zonder inschrijving of ticket die je kunt overhandigen is het niet mogelijk deel te nemen aan de workouts.

WAAROM WORDEN DE WORKOUTS MET SILENT DISCO HEADPHONES GEGEVEN?

Het is een compacte locatie waar een beperkt aantal decibel afgegeven mag worden. Daarbij zou de muziek elkaar storen als dit bij elke area tegelijk aanstaat. Enkel op het Center Court worden de workouts gegeven zonder Silent Disco Headphones. De andere area’s hebben wel de headphones. Door de headphones hoor je de trainers en de muziek en kun je meezingen, want niemand hoort je 😉

WELKE LESSEN WORDEN GEGEVEN MET EEN SILENT DISCO?

Alleen de lessen op het Center Court zijn zonder Silent Disco headphones, hier hoor je de muziek uit de speakers. De Area’s 2, 3 en het VIP deck zijn WEL met Silent Disco Headphones.

ZIJN ALLE WORKOUTS IN HET ZAND?

Alle lessen zijn in het zand behalve RPM, LES MILLS SPRINT, BODYSTEP en LES MILLS STRENGTH DEVELOPMENT.  Zorg er dus voor dat je schoenen aan hebt waarmee je in het zand kan/wil. Blote voeten kan ook maar dit raden wij af voor de programma’s met barbells en gewichten.

ZIJN ALLE LESSEN IN HET ZAND?

Alle lessen zijn in het zand behalve RPM/SPRINT en BODYSTEP. Zorg er dus voor dat je schoenen aan hebt waarmee je in het zand kan/wil. Blote voeten kan ook maar dit raden wij af voor de programma’s met barbells en gewichten.

ZIJN ER KLEEDKAMERS OP DE LOCATIE?

Ja, er zijn enkele kleedkamers beschikbaar.

KAN IK DOUCHEN OP DE LOCATIE?

Ja, er zijn enkele douches beschikbaar. Er zijn er maar een beperkt aantal dus houd rekening met een wat langere wachttijd. Wel zijn er genoeg waterpunten waar je even je gezicht kunt opfrissen.

KAN IK HET TERREIN OP EN AF?

Ja, je kunt vrij bewegen op de locatie. Je neemt deel aan de lessen o.b.v. je inschrijving die gekoppeld staat aan je Les Mills pasje (instructeurs) of je E-ticket (consumenten).

KAN IK ETEN EN DRINKEN KOPEN OP DE LOCATIE?

Ja, in het paviljoen is er een divers aanbod aan eten en drinken. Je bent ook vrij om de locatie in en uit te gaan en de boulevard van Scheveningen op te zoeken. Hier zitten diverse (vis)zaakjes en gezellige Beach clubs! Bij Area 1 kun je je bidon steeds vullen met water.

KAN ER GEKEKEN WORDEN TIJDENS DE LESSEN?

Heb je friends/family die er een gezellig dagje bij willen zijn maar niet deelnemen aan de lessen? Dan kunnen zij gezellig meekijken via het paviljoen-terras of op de tribunes bij Area 1!

GAAN DE BEACH WORKOUTS DOOR ALS HET REGENT?

Ja, de Les Mills Beach Workouts gaan ook door als het regent. Wanneer het weer té slecht wordt zal Les Mills passende maatregelen treffen.

IS ER EEN LES MILLS SHOP OP LOCATIE?

Gezien de nieuwe samenwerking met Adidas zal er geen kledingshop aanwezig zijn. Wel staat er een kleine shop opgesteld waar je het Event t-shirt kunt kopen (of afhalen als je deze als ADD-ON hebt gekocht) en andere handige instructeurs items!

TOT HOE LAAT IS DE INFORMATIEBALIE OPEN?

De informatiebalie is geopend van 08.30 tot 16.00 uur.

bottom of page