top of page

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Les Mills Beach Workouts? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen?Neem dan contact met ons op door middel van het online contactformulier.

HOE KOM IK BINNEN BIJ DE LESSEN?

Je kan je E-ticket vanaf je telefoon of geprint laten scannen bij onze Les Mills Crew. Zonder inschrijving of ticket die je kan overhandigen is het niet mogelijk deel te nemen aan de lessen.

WAAROM KAN IK GEEN RELEASE KOPEN?

Deze optie is alleen mogelijk voor gecertificeerde Les Mills Instructeurs.

KAN IK MIJN GEKOZEN LESSEN NOG WIJZIGEN?

Nee, dit is helaas niet meer mogelijk. Het is een ticket die je koopt. Het is enkel mogelijk om nog een extra les af te nemen via de portal, of na 2 augustus nadat de portal is gesloten op de locatie zelf.

KAN IK NOG EEN EXTRA LES AFNEMEN OP LOCATIE?

Ja, dit is mogelijk indien er plek is. Je rekent dan ter plekke het bedrag af.

WAT MOET IK ALLEMAAL MEENEMEN NAAR DE BEACH WORKOUTS?

Wanneer het een warme dag is, houd dan rekening met voldoende (korte) kledingsetjes, bidon, zonnebrand, tussendoortjes. Wanneer het een koudere dag is neem dan warmere kleding mee. De lessen worden in het zand gegeven dus draag schoenen die daar tegen kunnen. Neem daarnaast je ticket (geprint) mee naar de locatie zodat je bij de area’s naar binnen gescand kan worden.

instructeurs

TELT HET BEACH KWARTAAL MEE VOOR TOUCHPOINTS?

Ja, je krijgt je gebruikelijke 5 touchpoints per deelgenomen programma waarvoor je gecertificeerd bent.

ONTVANG IK DE RELEASE NA DEELNAME AAN DE BEACH WORKOUTS?

Ja, je ontvangt automatisch de release na je deelname aan de Beach Workouts, alleen voor het programma waar je voor gecertificeerd bent. Ben je als ambassadeur aangesteld door je club zonder je eigen mailadres daaraan gekoppeld? Dan ontvang je deze release vanuit je club.

KAN IK DEELNEMEN AAN LESSEN WAAR IK NIET VOOR GECERTIFICEERD BEN?

Ja, dat kan. Je kunt die aanmeldingen zelf verwerken en betalen via je instructeursportal. Je logt hier in met je pasnummer en het gekoppelde wachtwoord. Daar kan je de lessen kiezen waarbij er € 19,95 per les wordt berekend. Je kunt hier ook gelijk ADD-ONS afnemen.

ONTVANG IK DE RELEASE VAN LESSEN WAAR IK NIET VOOR GECERTIFICEERD BEN?

Nee, je ontvangt alleen releases van het programma waar je voor gecertificeerd bent.

HOE WORD IK NAAR BINNEN GESCAND BIJ DE LESSEN?

Je dient je Les Mills ID-pasje mee te nemen, hieraan staan jouw inschrijvingen gekoppeld. Heb je deze niet bij je dan kan je een dagpas laten printen voor € 5,00 bij de informatiebalie, zodat je alsnog gescand kan worden en je je touchpoints kan ontvangen.

KAN IK EEN INTRODUCEE MEENEMEN NAAR DE BEACH WORKOUTS?

De Beach Workouts zijn toegankelijk voor niet-Les Mills instructeurs, waardoor introducés, friends/family of geïnteresseerden ook een ticket kunnen kopen. Dit is mogelijk middels de consumenten login op www.portal.lesmills.nl
Iemand kosteloos meenemen is dus niet mogelijk.

KAN ER GEKEKEN WORDEN TIJDENS DE LESSEN?

Heb je friends/family die er een gezellig dagje bij willen zijn maar niet deelnemen aan de lessen? Dan kunnen zij kijken op het paviljoen-terras of op de tribunes.

KAN IEDEREEN MEEDOEN AAN DE STRANDACTIVITEITEN?

Nee, alleen deelnemers van de Beach Workouts kunnen deelnemen aan de activiteiten. Bezoekers van buitenaf kunnen hier dus niet aan meedoen.

WORDEN DE PROGRAMMA SPECIFIEKE WORKSHOPS GEPRESENTEERD TIJDENS DE BEACH WORKOUTS?

Nee, deze worden tijdens de Beach Workouts niet gepresenteerd. Deze worden later opgenomen en nagestuurd in WEEK 35, zodat je deze thuis kunt bekijken.

WORDEN ER GENERIC WORKSHOPS AANGEBODEN TIJDENS DE BEACH WORKOUTS?

Nee, deze worden enkel tijdens de reguliere kwartaalworkshop op 27 augustus gegeven alleen tijdens de live-optie. Online worden deze ook niet aangeboden.

IS DE REEBOK X LES MILLS KLEDINGSHOP AANWEZIG TIJDENS DE BEACH WORKOUTS?

Ja, de Reebok x Les Mills Clothingshop is aanwezig tijdens de Beach Workouts, te vinden op het VIP-Deck. Check hiervoor de plattegrond! De shop is geopend van 09.00 tot 15.30 uur.

WAT MOET IK ALLEMAAL MEENEMEN NAAR DE BEACH WORKOUTS?

Wanneer het een warme dag is, houd dan rekening met voldoende (korte) kledingsetjes, bidon, zonnebrand, tussendoortjes. Wanneer het een koudere dag is neem dan warmere kleding mee. De lessen worden in het zand gegeven dus draag schoenen die daar tegen kunnen. Neem daarnaast je Les Mills ID-pasje mee naar de locatie zodat je bij de area’s naar binnen gescand kan worden.

praktisch

KAN IK MAKKELIJK PARKEREN BIJ DE LOCATIE?

Ja, dat kan, maar houd er rekening mee dat er alleen openbare parkeerplaatsen zijn en het met een zomerse dag erg druk kan zijn. Vertrek daarom op tijd om zeker te zijn van een parkeerplek in de buurt.

IS DE LOCATIE MAKKELIJK BEREIKBAAR MET OPENBAAR VERVOER?

Ja, vanaf Den Haag Centraal en/of Den Haag Holland Spoor zijn er meerdere bus- en tramverbindingen naar Scheveningen. Kijk op www.9292ov.nl wat de beste verbinding is vanaf jouw vertrekpunt.

MOET IK ME ERGENS MELDEN OP DE LOCATIE?

Nee, je hoeft je nergens vooraf te melden. Je laat je Les Mills ID-pasje (instructeurs) of je ticket (consumenten) scannen bij de area’s waar jouw lessen gegeven worden.

ZIJN ER KLEEDKAMERS OP DE LOCATIE?

Ja, er zijn enkele kleedkamers beschikbaar.

KAN IK DOUCHEN OP DE LOCATIE?

Ja, er zijn enkele douches beschikbaar. Er zijn er maar een beperkt aantal dus houd rekening met een wat langere wachttijd. Wel zijn er genoeg waterpunten waar je even je gezicht kunt opfrissen. 

KAN IK ETEN EN DRINKEN KOPEN OP DE LOCATIE?

Ja, in het paviljoen is er een divers aanbod aan eten en drinken. Uiteraard is ook de gehele boulevard van Scheveningen waar diverse tentjes en beachclubs zitten.

KAN IK HET TERREIN OP EN AF?

Ja, je kan vrij bewegen op de locatie. Je neemt deel aan de lessen obv je inschrijving die gekoppeld staat aan je Les Mills pasje (instructeurs) of je ticket (consumenten).

GAAN DE BEACH WORKOUTS DOOR ALS HET REGENT?

Ja, de Beach Workouts gaan ook door als het regent. Wanneer het weer té slecht wordt zal Les Mills passende maatregelen treffen.

WAAROM ZIJN DE LESSEN MET SILENT DISCO HEADPHONES?

Op het Center Court kan je de lessen volgen zonder de Silent Disco Headphones. De andere area’s hebben wel de headphones. Het is een compacte locatie waar een beperkt aantal decibel afgegeven mag worden. Daarbij zou de muziek elkaar storen als dit bij elke area tegelijk aan staat. Door de headphones hoor je de trainers en de muziek, en kan je meezingen want niemand hoort je 😉

ZIJN ALLE LESSEN IN HET ZAND?

Alle lessen zijn in het zand behalve RPM/SPRINT en BODYSTEP. Zorg er dus voor dat je schoenen aan hebt waarmee je in het zand kan/wil. Blote voeten kan ook maar dit raden wij af voor de programma’s met barbells en gewichten.

TOT HOE LAAT IS DE INFORMATIEBALIE OPEN?

Deze is open tot 16.00 uur.

TOT HOE LAAT IS DE KLEDINGSHOP OPEN?

Deze is tot 15.30 uur open.

KAN IK MIJN TICKET/INSCHRIJVING NOG ANNULEREN?

Nee, wanneer je je ticket hebt afgenomen is deze, zoals in de algemene voorwaarden benoemd, niet meer te annuleren. Dit is dus ook niet mogelijk in geval van blessures, ziekte of verzuim. Je zou in dat geval kunnen kijken of iemand jouw ticket over zou willen nemen.

WELKE LESSEN WORDEN GEGEVEN MET EEN SILENT DISCO?

Alleen de lessen op het Center Court zijn zonder Silent Disco headphones, hier hoor je de muziek uit de speakers. De Area’s 2, 3, 4 en het VIP deck zijn WEL met Silent Disco Headphones

KAN IK OP LOCATIE NOG EXTRA LESSEN AFNEMEN?

Ja, dit is mogelijk indien er plek is. Je rekent dan ter plekke het bedrag af. Deelnemen zonder inschrijving is niet mogelijk ook al zijn er nog plekken vrij. Les Mills zal dit controleren.

KAN IK OP LOCATIE NOG EEN BBQ AFNEMEN?

Dit is voor enkele plekken mogelijk, maar de BBQ wordt ingekocht op inschrijvingen. Wil je dus zeker zijn van de BBQ, neem deze dan af via je portaal uiterlijk 29 juli.

bottom of page