top of page

PROGRAMMA

ACTIVITEITEN

We inspireren je niet alleen met de nieuwste releases van de Les Mills lessen op het strand, maar we maken er een echt fitness festival van! We hebben de gaafste activiteiten gepland.

Binnenkort meer informatie, houd hiervoor onze socials goed in de gaten!

LES MILLS CHALLENGE

GRATIS DEELNAME

Tijdens de Les Mills Challenge gaan we op zoek naar de fitste man en vrouw. De challenge bestaat uit een pittige HIIT workout waar je punten kunt verdienen voor het aantal herhalingen per oefening. Behaal jij de eindstreep mét de meeste punten? Dan ben jij onze winnaar!

Maak je borst maar nat, want deze challenge vraagt het uiterste van jezelf!

Schrijf je via onderstaande button in en maak kans op gave prijzen.

Let op, er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij!

BARBECUE MET LIVE DJ

€ 17,50

Laten we de dag samen afsluiten onder het genot van een heerlijke barbecue op het strand met live DJ.  Klik op onderstaande button en navigeer naar 'BEACH EVENT' in het menu om deze add-on te boeken.

Er zijn ook vega en vegan opties deze dag.

€ 25,-

GOLFSURFEN

Altijd al eens willen (leren) golfsurfen? Dan is dit je kans! Tijdens de Les Mills Beach Workouts 2022 kun je bij Surfschool ‘The Shore’ een surfworkshop boeken voor het actietarief van €25,- inclusief alle benodigde materialen (normale tarief €37,50). Tijdens deze workshop leer je alle handelingen van deze gave sport en gaan gecertificeerde instructeurs er alles aan doen om jou staand van de golven te laten glijden.

 

Je hoeft alleen je badkleding mee te nemen, de rest wordt geregeld.

 

De workshop duurt 2 uur (inclusief 30 minuten voorbereiding) en start om 10:00, 13:00, 15:00 of 17:00. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op met The Shore via info@theshore.nl of +31 6 49 39 20 95. Surfschool The Shore is gevestigd aan het strand bij het Beach Stadium.

GRATIS DEELNAME

EN MEER..

En nog veel meer leuke strandspellen met veel waterpret!

bottom of page