top of page
DSC07155.jpg

WORKOUTS

Ken jij nog niet alle Les Mills programma's?

Hieronder vind je een overzicht van al onze workouts!

BODYATTACK

Bij BODYATTACK™ kun je je volledig geven en genieten van verschillende sportelementen die heel je lichaam trainen! Op de beats van opzwepende muziek kun je alles geven tijdens o.a. conditie-, kracht-, en teamsport oefeningen. Je staat hier geen seconde stil! Wil jij naast atletische- en krachtoefeningen ook een les vol plezier en teameffort ervaren ? Dan is BODYATTACK de perfecte les voor jou! Voor elk niveau is er een mogelijkheid om deel te nemen. Wedden dat jij dit helemaal geweldig vindt?!

BODYCOMBAT

Fight yourself fit! BODYCOMBAT™ brengt jou snel in shape door een combinatie van bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander je kunt ook zonder vechtsportervaring deelnemen. Door de high energy bewegingen en powerfull muziek word je flink uitgedaagd. Je zal je sterk en krachtig voelen én verbrandt ook nog eens flink wat calorieën.

BODYPUMP

BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Tijdens de les daag je al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, verschillende tempo’s en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! 

LES MILLS BARRE

LES MILLS BARRE™ is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hecktiek van alledag. Als je op zoek bent naar een andere manier van trainen of een nieuwe manier van zelfexpressie, zul je Les Mills BARRE geweldig vinden. It may look beautiful, but don't underestimate the burn.

LES MILLS GRIT

LES MILLS GRIT™ is een serie van 30 minuten durende intervaltraining (HIIT) met hoge intensiteit die snel resultaten oplevert. Omdat je traint in kleine groepen krijg je veel persoonlijke aandacht en zal dit echt als een team-effort voelen. Je gaat op zoek naar jouw grens om zo alles uit 30 minuten te kunnen halen, wat de HIIT zo’n efficiënte workout maakt. Je werkblokken zijn kort en explosief en elke ronde opnieuw kijk je tot hoeveel herhalingen je komt.

LES MILLS STRENGTH DEVELOPMENT

LES MILLS™ Strength Development is een 12-weken durend trainingsprogramma waarbij je onder begeleiding van een coach aan progressieve krachttraining doet om sterker en krachtiger te worden. Start met Les Mills Strength Development als je kennis wil maken met een nieuw ritme en  krachttraining in een groepsvorm. Zie, voel en  merk de verbetering na deze periode!

RPM

RPM™ is een interval training die gebaseerd is op wielrennen en bestaat uit een flik aantal beklimmingen en sprints. Laat je meenemen in een intensieve rit door de bergen door de upbeat muziek. Na een RPM-les heb je een voldaan gevoel, ben je een stap dichter bij een betere conditie en heb je een flink aantal calorieën verbrandt! 

BODYBALANCE

Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline. Je doet eenvoudige en veilige (yoga)bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft jou altijd opties. Je kan dus op elk  niveau deze holistische workout ervaren en ‘in balans’ de les afsluiten.

BODYJAM

BODYJAM bestaat uit: Dance, Hip Hop, Drum ‘n’ Bass en Trap. Het programma is opgebouwd uit blokken en elke fase eindigt met een complete dans waarbij je helemaal uit je dak kunt gaan. Je leert stapsgewijs de gehele dans, onder begeleiding van de instructeur en de energie van alle andere BODYJAMMERS. Laat je door niks tegenhouden tijdens deze cardio-fun les! Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek.

BODYSTEP

BODYSTEP™ is een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Basis steppen, net als een trap op en af lopen – dat is de kern van BODYSTEP – zo krijg je in no-time strakkere benen en billen. We wisselen ritme en flair af met atletische bewegingen om je hele lichaam te trainen. 

LES MILLS CORE

In een LES MILLS CORE™ les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Een sterke core is de basis voor elke houding en beweging. Bij LES MILLS CORE krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug. Je gebruikt niet alleen eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtsschijven. Hierdoor is LES MILLS CORE echt een next level core-training! 

LES MILLS TONE

Een LES MILLS TONE™ training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De multi-piek workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en coresterkte. Een echte all-in-one les dus! Je hebt altijd opties zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen.

LES MILLS SPRINT

LES MILLS SPRINT™ is High Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets. Omdat de workout kort is, word je uitgedaagd om het maximale uit de 30 minuten durende les te halen. Je traint onder begeleiding van opzwepende muziek en een SPRINT-coach die jou het beste uit jezelf laat halen. Omdat je varieert met de druk en afwisselt met staan en zitten is deze les voorbij voordat je het door hebt!

SH'BAM

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM™. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je wordt meegenomen in eenvoudige, maar toffe bewegingen. Als je meedoet aan SH’BAM™ ervaar je hoe jouw workout als een feest kan voelen!

bottom of page