top of page
Beachworkout Logo 2022_White full.png

9 september 2023 | The Hague Beach Stadium, scheveningen

LES MILLS BEACH WORKOUTS

Het grootste én enige event met ’s werelds populairste fitness workouts.. op het strand! De Les Mills Beach Workouts vinden plaats op zaterdag 9 september bij Beach Stadium in Scheveningen. Er staat dit jaar weer een toffe editie op ons te wachten met vijf grote area’s en ruim 30 workouts. En dat allemaal op een heerlijke, zomerse locatie. Zon, zee, strand en je favoriete workouts! Dit mag je niet missen!

DSC07133.jpg

AFTERMOVIE 2022

Website header_Beachworkout 2022-01.jpg

PROGRAMMA

Met vijf grote area’s en ruim 30 workouts staat er ook dit jaar weer een toffe editie op ons te wachten. Ons eigen Trainer Team NL/BE presenteert je de nieuwste Les Mills releases en samen zorgen we voor een fantastische experience op een zomerse locatie.

ACTIVITEITEN

Bereid je voor op een dag vol Les Mills workouts (nieuwste releases), leuke strandactiviteiten, een volleybaltoernooi, een beach special en we sluiten af met een gezellig diner (Build your own burgers) met live DJ!​

TICKETS

Ben jij klaar voor het grootste én enige event (in Nederland en Vlaanderen) met ’s werelds populairste fitness workouts op het strand? Zorg dan dat jij dit ultieme event niet mist!

ALVAST IN DE STEMMING KOMEN?

VOLG ONS OOK ONLINE

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
bottom of page